2015. augusztus. 1. - 20:08, szombat – Boglárka
Hitel hírekHitelA vállalati tőkeköltség

A vállalati tőkeköltség

2011. január 15. - 22:53Forrás: bankihitel.hu

A tőkeköltség fogalmát két oldalról is megközelíthetjük. A vállalat oldaláról a tőkeköltség a finanszírozási források ára, tehát amit a beruházások megvalósításához szükséges tőke megszerzéséért a hitelezőknek vagy a részvényeseknek fizetni kell.

Szóljon hozzá!

Ön mit gondol? Írja meg!

A mezők kitöltése kötelező. Az e-mail címe nem fog látszódni.

Kapcsolódó hitel hírek

Érdekes volt a fenti hír? Olvass tovább! Itt van néhány hasonló hír:

Hitel témakörök szerint

, ,

Kapcsolódó hitel rovatok

Ha a fenti téma iránt érdeklődsz, akkor az alábbi rovatokat ajánljuk a figyelmedbe:

Régebbi hitel hírek

Kovácsoltvas és rozsdamentes fémszerkezetek, lépcsőkorlátok

Minden lakásban és családi házban szükség van különféle fémszerkezetekre: rozsdamentes acélból készült fogantyúkra, korlátokra, lépcsőkre; vagy kovácsoltvasból készült kapudíszekre, kerítésekre, ablakrácsokra. A sort még hosszasan lehetne folytatni.

Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy honnan szerezzük be a szükséges alkatrészeket, mi alapján válasszunk? A döntés meghozatala nem könnyű, ebben igyekszünk most egy kis segítséget nyújtani.

A boltban megtalálható, sorozatgyártással készülő elemek a legtöbbször inkább csak a mennyiségi igényt elégítik ki, mert ha a minőségről van szó, máris borúsabb a helyzet.
Ezek az elemek általában középszerű színvonalat képviselnek és ezért cserében sokszor nem is olcsóak. A tapasztalat szerint néhány éven belül cserére szorulnak a legolcsóbb fémalkatrészek. Strapabírásban és a rozsdával szembeni ellenálló-képességben elmaradnak az egyedileg készített, minőségi rozsdamentes acél szerkezetektől és a kovácsoltvas elemektől.

A bolti megoldás helyett az egyedi kialakítású acél és kovácsoltvas szerkezeteket javasoljuk, melyek hosszú éveken keresztül szolgálják a házat és a lakást kiváló minőségben.

Ha egyedi kapubejárót szeretne, esetleg csigalépcsőt tervez házába, netán egy rozsdamentes lépcsőkorláttal szeretné otthonosabbá tenni lakóhelyét, akkor keressen meg bennünket és segítünk a felméréstől egészen a kivitelezésig – mindenben.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük tekintse meg a PSACÉL szolgáltatásait és terméklistáját! Lelkiismeretes, szakszerű munkánkkal, valamint 20 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött igyekszünk minden megrendelőnk kedvében járni. Hívjon bennünket bizalommal, vagy kérje egyedi ajánlatunkat!

Nemsokára döntés születhet az autóhitelek forintosításáról

A Nemzetgazdasági miniszter is megszólalat a témában....

Sokaknak ez az életet jelenti: a bankok fizethetik a magáncsőd terheit

Szeptember 1-től igénylehető a családi csődvédelem....

GYES mellett hitel vagy lízing lehetséges?

Tisztelt Hitelnet! 36 éves nő vagyok, 2 gyermekem van. 13 éves és 9 hónapos. Férjem alkalmazott, havi 145 000 a keresete. Jelenleg nem élünk együtt. Férjem háza, ami az anyja nevén van, túl kicsi. Én albérletben lakom a gyerekekkel. GYES mellett lakáshitel vagy lízing lehetséges-e? Saját vállalkozásaim vannak, az egyik 8, a másik 4 éve […]

Ezek a devizahitelesek még mindig az elszámolásra várnak

Jött is a büntetés Matolcsyéktól....

Kisebb összegnél is megéri személyi kölcsönben gondolkozni

Mutatjuk, most mennyibe kerül felvenni....

CSOK igényléshez végleges határozattal töröltetni kell a tulajdonjogunkat az eladott lakásról?

Tisztelt Szakértő! CSOK-ot szeretnék igénybe venni használt lakásra. A lakás értéke, méretei megfelelnek az előírásoknak. Adótartozásunk nincs, évek óta folyamatos munkaviszonnyal rendelkezünk. Azonban néhány kérdésünk lenne a témában: 1. kérdés: Előző lakásunk eladásáról az adásvételi szerződést 2015.07.13-án megkötöttük. Azonban a szerződés szerint az utolsó részlet kifizetése, így a birtokba adás is, és a tulajdonjog nyilvántartásba […]

A jegybank megszólalt: így forintosíthatják az autóhiteleket

Részleteket árult el az MNB a maradék devizahitelek forintosításáról....

Megszólalt Matolcsy, mi lesz most a hiteleinkkel?

Szerdától 1,35 százalék az alapkamat....

Augusztus közepén töltenék fel az athéni kasszát

Görögország nemzetközi hitelezői azzal számolnak, hogy augusztus 17-én utalják át Athénnak az új, hároméves segélycsomag első részletét. Ennek feltétele, hogy augusztus 6-áig lezáruljanak a tárgyalások Görögország és a hitelezők között - értesült a Bloomberg hírügynökség.

Ha a CSOK összege fedezi a vételárat, vásárolhatok önerő nélkül?

Jó napot! Tanácsát kérném pár kérdésben! Amiket tudok szerintem biztosan! 1. Kell egy 180 napost TB igazolás 30 napnál nem régebbi. 2. Illetve egy 0-ás NAV igazolás 30 napnál nem régebbi. 3. Az energetikai tanúsítvány mellé ez építési hatóság által kiadott igazolás az élet- és vagyonbiztonsági igazolás 30 napnál nem régebbi. Mivel vállalunk gyermeket, így […]

Lemond-e az IMF a görög törlesztésről?

Összesen 7 milliárd euró visszafizetését kezdte meg hétfőn Görögország, miután hozzájutott a 7 milliárd eurós áthidaló kölcsönhöz. Ugyanakkor az IMF-nek nem volna szabad elfogadnia a pénzt - mondta a szervezet egyik korábbi vezetője.

Újabb fontos határidő a hitelek elszámolásában

Az elszámolással nagyszámú szerződés érintett....

Nincs túl sok idő az elszámolással érintett hitelek kedvező kiváltására!

A deviza alapú hitelek elszámolása, forintosítása az elmúlt hónapokban megtörtént. A szerződések módosulását követő 60 napon belül az érintett ügyfelek díjmentesen felmondhatják hitelszerződésüket. Aki ezzel a lehetőséggel élve  kedvezőbbre szeretné váltani meglévő hitelét, annak már csak néhány napja maradt. Nézzük, mire kell figyelni, ha az utolsó pillanatot szeretnénk kihasználni arra, hogy kedvezőbbre cseréljük hitelünket! A […]

Vehetek fel lakáshitelt a lányoméknak, ha van már hitelem?

Üdvözlöm! Lányomék nem házasok, sem közjegyző által bejelentett élettársi kapcsolatban nem állnak, de együtt élnek, 6 hetes az unokám. Anyukám most tudná őket segíteni annyival, hogy 2.500.000.- Ft-ért venne nekik házat, de semmi pénzük nem maradna az ügyvédre, átíratásokra és minden más ezzel járó kiadásokra. Lányom nem dolgozott a GYES előtt, tehát a minimális összeget […]

Forintosítottad a hiteledet? Meddig kapod a szuperkamatot?

Még mindig rengeteg kérdés merül fel az adósokban....

Bajban az RTL sztárja: 3 milliót bukott az autóhitelén

"Indoklás nincs! Mégis, hogyan lehet ez?"...

Hivatalos: Athén áthidaló hitelt kap

Az Európai Unió 28 tagállama hivatalosan is jóváhagyta pénteken, hogy 7,16 milliárd euró áthidaló kölcsönt nyújtsanak Görögországnak az uniós segélyalapból, az Európai Pénzügyi Stabilitási Mechanizmusból - jelentette be Valdis Dombrovskis, az Európai Bizottság euróért felelős alelnöke Brüsszelben sajtóértekezleten.

Szigorúan hiteleznek a bankok

A július elseje óta igényelhető Családok Otthonteremtési Kedvezménye az érdeklődő ügyfelek egyik legfőbb kérdése, hogy önerőnek számít-e a megújult ?szocpol?, vagy mindenképpen fel kell mutatni legalább 20 százalék készpénzt a vásárláshoz. A Bankmonitor megkérdezte a támogatást már nyújtó bankokat és eltérő válaszokat kapott.

A 2008-as válságot is felülmúlhatja a mostani kínai pánik

A kínai tőzsdei összeomlás jóval nagyobb mértékű lehet, mint az Egyesült Államokban kirobbant 2008-as jelzáloghitel-válság ? figyelmeztet az egyik híres hedge fund menedzser.

Így készül fel az állam a családi csődvédelem bevezetésére

Megkezdődött a létszámbővítés a kormányhivataloknál....

Mennyi lehet a CSOK-kal vásárolt lakás maximáis értéke?

Tisztelt Szakértő! Az lenne a kérdésem, hogy szeretnénk családi házat vásárolni 2,5 millió Ft-ért. Van 3 gyermekünk. Élettársi kapcsolatban vagyunk. én egyedülállóként nem tudom igénybe venni a szocpolt, mert nincs meg a 180 napom, de az élettársamnak megvan, jelenleg is dolgozik, igaz közmunkásként. Ezek lennének a kérdéseim: A 180 napnak ebben az évben kell meglennie […]

Az örökölt lakás mely esetekben nem zárja ki a CSOk-ra való jogosultságot?

Tisztelt Hitelnet! Meg szeretném kérdezni, hogy igényelhetjük-e CSOK-ot, ha van két gyermekünk, minden feltételnek megfelelünk, de 4 hónapja édesanyám halála után örököltem 1/4 tulajdonjogot lakóingatlanban, amelyben édesapám ott lakik és haszonélvezet van rajta. Tehát nem telt el 2 év! Illetve anyósom halála után a férjem örökölt: 1. lakóház, udvar 1/10 tulajdoni hányaddal, 2. külterületi kivett […]

A forintosításról: a devizahitelesek megsegítése

Bizonyára mindenki tisztában van már a devizahitelek kiváltásával kapcsolatos összes részlettel. Akinek volt ilyen hitele az azért, mert eddig is hírfüggőként várta a devizahitelek kivezetésével és az adósok megmentésével kapcsolatos híreket.

Egymás ellen fordultak a görögök hitelezői

Európába jön az amerikai pénzügyminiszter, az IMF pedig adósságelengedést szeretne. A Valutaalap javaslata egyszerre jöhet kapóra a görög baloldalnak és a német kormánynak.

Hűtő, légkondi, nyaralás: így vehetsz fel most személyi kölcsönt

Nyáron is nagy segítség lehet a jól megválasztott hitel....

Az IMF a görögök malmára hajtja a vizet

Európába jön az amerikai pénzügyminiszter, az IMF pedig adósságelengedést szeretne. A Valutaalap javaslata egyszerre jöhet kapóra a görög baloldalnak és a német kormánynak.

Nincs még lejátszva a görög meccs

Európába jön az amerikai pénzügyminiszter, az IMF pedig adósságelengedést szeretne. A Valutaalap javaslata egyszerre jöhet kapóra a görög baloldalnak és a német kormánynak.

Sok pénzről dönt a görög parlament

Az Európai Bizottság 7 milliárd euró áthidaló kölcsönt ajánlott fel Athénnak júliusra, ha a parlament megszavazza a pénzügyi támogatás fejében vállalt reformokat.

Ha nem az eladott lakást terhelő kölcsönt végtörlesztettem, nem csökkenthető az eladási ár CSOK igénylésnél?

Tisztelt Szakértő! Egy tervezett ingatlanvásárlás kapcsán felkerestem egy bankot, hogy előzetesen érdeklődjem a CSOK igénybevételének feltételeiről. A következő okok miatt arról tájékoztattak, hogy nem biztos, hogy a visszafizetett lakáscélú hitel összegével csökkenthetem a korábban eladott két ingatlanból befolyt vételárat. Összefoglalva: 1. Idén májusban értékesítettem egy ingatlant 9 millió Ft-ért. 2. A befolyt összegből kifizettem a […]

© 2010-2014 – hitelhir.hu – Hiteles hírek a hitelek világából