2016. augusztus. 28. - 18:32, vasárnap – Ágoston
Hitel hírekHitelK&H-bank-folyószámlahitel folyószámlahitel-k&h

K&H-bank-folyószámlahitel folyószámlahitel-k&h

2010. október 3. - 20:33Forrás: blogter.hu

Folyószámlahitelek - Kondíciók K&H Bank : Folyószámlahitel Leírás: bankszámlához igényelhető hitelkeret Hitelösszeg: 30000 Ft - 500000 Ft Futamidő: 1 hónaptól - 12 hónapig ...

10 hozzászólás – K&H-bank-folyószámlahitel folyószámlahitel-k&h

 1. Mr Anderson mondja:

  hitel ajánlat

  Szüksége van egy sürgős hitel? Ha igen, lépjen kapcsolatba velünk (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) további információért.

 2. Anderson mondja:

  hitel ajánlat

  Szüksége van egy hitel? Ha igen, hogy újra ez a cég most via E-mail:georgeanderson.loanfirm255@gmail.com

  • Rasztoka Katalin mondja:

   Személyi hitel kiváltására szükségem volna hitelre.Ha szükséges leirom,miért nem próbálkozom a K@H -nál például.Lehetséges-e elfogadható feltételek mellett?
   Tisztelettel…

 3. Mr Dakany mondja:

  Szüksége van egy személyes vagy üzleti hitel stressz nélkül és gyorsan jóváhagyása? Szüksége van egy sürgős hitel ma? Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben (dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat

 4. Mr Excel mondja:

  Szüksége van egy sürgős hitel? Ha igen, forduljon hozzánk további információért keresztül az e-mail: (excelservices.managementonline@gmail.com)

  Hitel ajánlat

 5. Mr Dékány. mondja:

  Szüksége van egy fedezett és fedezetlen hitel? Van szüksége a lakáshitel javítása? Befektetői hitelek? Auto hitelek? Üzleti hitelek? Személyi kölcsönök? Nemzetközi hitelek. Kérjük, írja meg nekünk vissza, ha érdekel. E-mail: (dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat sürgős.

 6. Mr Dékány. mondja:

  Ha szüksége van egy sürgős kölcsön, ha így fel velünk a kapcsolatot most: (dakany.endre@gmail.com) További információ,

 7. Mr Excel mondja:

  Szüksége van egy sürgős hitel?
  Cégem nyújtanak hitelt mind az alacsony jövedelműek és az üzleti férfiak és a nők
  ha szüksége van egy kölcsön, várjuk a további részleteket
  E-mail elérés: excelservices.managementonline@gmail.com

 8. marcay oando mondja:

  Helló

  én Hitel cég kínál mindenféle kölcsön
  Ajánlom üzleti hitel, privát kölcsön, autó hitel, lakásvásárlási hitel, ház felújítás hitel, belföldi kölcsön, egy nagyon minimális kamatláb.
  ha szüksége van egy sürgős hitel velünk a kapcsolatot e-mailben: (oandocreditunit@gmail.com)

  Köszönjük, hogy megtekintette a hirdetést

 9. marcay oando mondja:

  én Hitel cég kínál mindenféle kölcsön
  Ajánlom üzleti hitel, privát kölcsön, autó hitel, lakásvásárlási hitel, ház felújítás hitel, belföldi kölcsön, egy nagyon minimális kamatláb.
  ha szüksége van egy sürgős hitel velünk a kapcsolatot e-mailben: (oandocreditunit@gmail.com)

Szóljon hozzá!

Ön mit gondol? Írja meg!

A mezők kitöltése kötelező. Az e-mail címe nem fog látszódni.

Hitel témakörök szerint

, , , , , , ,

Kapcsolódó hitel rovatok

Ha a fenti téma iránt érdeklődsz, akkor az alábbi rovatokat ajánljuk a figyelmedbe:

Régebbi hitel hírek

Kovácsoltvas és rozsdamentes fémszerkezetek, lépcsőkorlátok

Minden lakásban és családi házban szükség van különféle fémszerkezetekre: rozsdamentes acélból készült fogantyúkra, korlátokra, lépcsőkre; vagy kovácsoltvasból készült kapudíszekre, kerítésekre, ablakrácsokra. A sort még hosszasan lehetne folytatni.

Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy honnan szerezzük be a szükséges alkatrészeket, mi alapján válasszunk? A döntés meghozatala nem könnyű, ebben igyekszünk most egy kis segítséget nyújtani.

A boltban megtalálható, sorozatgyártással készülő elemek a legtöbbször inkább csak a mennyiségi igényt elégítik ki, mert ha a minőségről van szó, máris borúsabb a helyzet.
Ezek az elemek általában középszerű színvonalat képviselnek és ezért cserében sokszor nem is olcsóak. A tapasztalat szerint néhány éven belül cserére szorulnak a legolcsóbb fémalkatrészek. Strapabírásban és a rozsdával szembeni ellenálló-képességben elmaradnak az egyedileg készített, minőségi rozsdamentes acél szerkezetektől és a kovácsoltvas elemektől.

A bolti megoldás helyett az egyedi kialakítású acél és kovácsoltvas szerkezeteket javasoljuk, melyek hosszú éveken keresztül szolgálják a házat és a lakást kiváló minőségben.

Ha egyedi kapubejárót szeretne, esetleg csigalépcsőt tervez házába, netán egy rozsdamentes lépcsőkorláttal szeretné otthonosabbá tenni lakóhelyét, akkor keressen meg bennünket és segítünk a felméréstől egészen a kivitelezésig – mindenben.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük tekintse meg a PSACÉL szolgáltatásait és terméklistáját! Lelkiismeretes, szakszerű munkánkkal, valamint 20 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött igyekszünk minden megrendelőnk kedvében járni. Hívjon bennünket bizalommal, vagy kérje egyedi ajánlatunkat!

Milyen címre kell szólnia a számlának a Csok-hoz és ÁFA visszaigényléshez?

Tisztelt Hitelnet! Arról lehet csak olvasni, hogy az igénylő nevére szóljon a számla, azonban az igénylő nem tud (szabályosan) lakcímet létesíteni addig a CSOKkal megépülő új ingatlanban, amíg nem épül meg a ház, és az nem lesz bejegyezve, hogy beépített a telek. (Üres beépítetlen telekre hogy létesítsen lakcímet?) Ugyanakkor a hitelintézet arról adott tájékoztatást, hogy […]

Ezek a mai fiatalok már eladósodni sem akarnak

Amióta mérik, még soha nem volt ilyen kevés hitelkártya-adóssága a 35 év alatti korcsoportnak Amerikában. Más felmérések szerint autó- és lakáshitelük is kevesebb van, mint az idősebbeknek volt az ő korukban. A hitelfelvételtől való ódzkodás miatt a fiatalok kevesebbet fogyasztanak, ami visszafogja a gazdasági növekedést. Sok fiatal azért nem vesz fel hitelt, mert a diákhitelt nyögi, ráadásul gyerekkoruk meghatározó élménye volt a 2008-as gazdasági világválság.

Akár a lakásszerzési illeték is megfinanszíroztatható banki úton?

Lakáscélú terveink megvalósítása során nem kevés kiadással kell számolni. Amennyiben a finanszírozáshoz banki hitelt is igénylünk, a hitelfelvétel járulékos költségeiről sem szabad megfeledkeznünk. Jóllehet a pénzintézetek számos díjkedvezményt kínálnak, mellyel minimalizálhatók a hitelfelvétellel járó kiadások, létezik olyan banki konstrukció, amely már a járulékos költségek megfizetésében is segítséget nyújt! Lehetőség van például az illeték meghitelezésére, így […]

Ennyit kell várni egy új vesére?

Mutatjuk, hányan vannak egyszerre a listán....

Ha nem kerülök le a KHR listáról, milyen feltételekkel juthatok lakáshitelhez?

Tisztelt Hitelnet! “Másik megoldás az lehet, ha a célingatlanban ugyan tulajdonjogot szerzünk, tehát mi leszünk a lakástulajdonosok, de nem mi töltjük be az adós, adóstárs szerepét, csupán zálogkötelezettként veszünk részt a hitelügyletben. A pénzintézetek egyikénél ugyanis nem kizáró ok, ha a zálogkötelezett szerepel a KHR rendszerben. A zálogkötelezett jövedelmével nem felel a hitel visszafizetéséért, ő […]

Veszélyes vizeken eveznek a feltörekvő országok

A feltörekvő piacok az elmúlt években igencsak megszenvedtek azzal, hogy megpróbálják visszanyerni a válság előtti növekedési ütemeiket. Ez különösen igaz a nagy nyersanyagexportőrökre, melyek ráadásul azzal is küszködnek, hogy a nyersanyagárak befolyásolják a tőkeáramlásokat is.

Mennyi a 10+10 milliós CSOK átfutási ideje?

Tisztelt Szakértő! Érdeklődni szeretnék, hogy van-e arról valahol elérhető információ, hogy eddig hányan kapták meg ténylegesen a 10+10 milliós hitel CSOK támogatást! Nem az érdekel, hogy mennyi a beadott igénylések száma, hanem az, hogy hányan kaptak már legalább szerződést a kezükbe. Az építkezésem már 80% készültség körül jár, de a bank még mindig húzza az […]

Milyen dokumentummal kell igazolni a külföldi TB jogviszonyt?

Tisztelt Szakértő, A kérdésem az lenne, hogy milyen dokumentummal kell igazolni a külföldi tb jogviszonyt, illetve milyen külföldi tb jogviszonyt fogadnak el a 10+10 milliós CSOK igényléséhez? Hány nap megszakítás lehet a magyar és a külföldi jogviszony között? Esetünkben kb. egy éves időtartamot külföldi jogviszonyban töltöttünk, a két évből, tehát két megszakítás volt, kétszer kb. […]

Ezzel most százezreket spórolhatnak a volt devizahitelesek

Különben 15 százalékkal is emelkedhet a törlesztőrészlet....

Kezd veszélyessé válni a skandináv ingatlanlufi

Dánia legnagyobb jelzálogbankja figyelmeztette az ingatlantulajdonosokat, hogy a megállíthatatlannak tűnő áremelkedés véget érhet, és akár fordulat is beállhat a piacon.

A hitelt és a CSOK-ot mikor kapjuk meg tetőtér-beépítés esetén?

Tisztelt Hitelnet! Meglévő, saját tulajdonú családi házra szeretnénk tetőteret/félemeletet építeni. A ház osztatlan közös tulajdonú telken van, viszont társasházzá van nyilvánítva (a tetőtér lenne a 4. lakás a telken). Jelzáloghitelt és Csok-ot (2 gyerekre) szeretnénk felvenni ehhez. Több kérdésem is lenne. Hol tudom lekérni, hogy biztosan társasházi közösség-e a telken található ingatlanok? A férjemnek nincs […]

Ez is eljött: lassan vége az árfolyamgátnak

De mi történik a devizahitelekkel?...

Mikor törölhetők adataink a KHR rendszerből?

Tisztelt Hitelnet! Szeretném a segítségüket kérni. A férjemmel visszafizettünk az Erste Banknak felvett hitelünket már több, mint egy éve 2015. június elején. Passzív bárlistára kerültünk, de az egy év letelt már. Az Erste Bank nem vett le minket a KHR pozitív listájáról és nem is akar vagy nem tud, ezt sajnos nem tudjuk, de az […]

A hasznos alapterületbe beletartozik a még nem teljesen beépített tetőtér is?

Tisztelt Válaszadó! Érdeklődni szeretnék, hogy ha a magzat eléri azt a meghatározott terhességi hetet ami a kritériumban szerepel, akkor (mivel jelenleg van már két kiskorú gyermekünk) 3 gyermek után igénylehető 2.200.000 Ft-ra jogosultak vagyunk akkor is, ha a kiszemelt ház 2.000.000 Ft-ért eladó? Azaz nem feltétlen szükséges önrész vagy hitel ebben az esetben (a ház […]

Tovább nőtt a lakások ára

Ismét több hitelt veszünk fel, mint amennyit törlesztünk, de a jegybank nem aggódik. Olcsóbban tankolhatunk, viszont a lakásárak tovább nőnek. 70 éves a forint, bevásárolt a Mol, nem bántják a telekocsikat, öten milliós nyugdíjat kapnak, minden ötödik airbnb-s pedig nem fizet adót. Ez volt a héten a gazdaságban.

Júniusra ismét nettó hitelfelvevő lett a magyar

Ismét több hitelt veszünk fel, mint amennyit törlesztünk, de a jegybank nem aggódik. Olcsóbban tankolhatunk, viszont a lakásárak tovább nőnek. 70 éves a forint, bevásárolt a Mol, nem bántják a telekocsikat, öten milliós nyugdíjat kapnak, minden ötödik airbnb-s pedig nem fizet adót. Ez volt a héten a gazdaságban.

Ha a külföldi munkaviszony mellett magyarországi állásom is lenne, jogosult lennék CSOK-ra?

Tisztelt Szakértő! Jelenleg heti 25 órában dolgozok külföldön (ingázok). Azt szeretném megkérdezni, hogy ha emellett Magyarországon is vállalnék egy 4 órás állást, ebben az esetben megkaphatnám-e a CSOK-ot 2 meglévő gyermekemre? Illetve mennyi idő után tehetném meg? Amennyiben jól értettem, ha nincs meg a 180 nap magyar biztosítom, akkor a maradék külföldivel is igazolható. Segítségét […]

Bíró Ica: "Nem pazarlok időt az egyéjszakás kalandokra!"

A Metal Lady már évek óta küzd a devizahitelével, és úgy érzi, addig nem is tud beengedni egy férfit az életébe, amíg anyagi helyzete nem rendeződik.

Így igényelhet előminősítő, előbírálati szolgáltatást lakásvásárlás előtt!

Egyre több pénzintézetnél érhető el olyan szolgáltatás, mellyel lakásvásárlás előtt megtudhatjuk, hogy mekkora összegű hitel felvételére vagyunk jogosultak. Ez nagy biztonságot ad a lakásvásárlóknak, hiszen egy ilyen úgynevezett előminősítő vagy előbírálati igazolás megkönnyíti a célingatlan kiválasztását, s kizárja a lakásvásárlás meghiúsulásának legfőbb okait. A lakásvásárlás kockázatai finanszírozási oldalról Ha valaki lakásvásárlás előtt áll, sokszor nem […]

Mennyi idő után vihető át a CSOK másik ingatlanra?

Üdvözlöm! Kérdésem az lenne 1 hónapja 12,3 millióért vásároltam a használt lakást, csok 2 gyerekre 1,42 millió felhasználásával. Gyorsban megvennék 11,5 millióért a lakásunkat, mivel 10 millióért találtam egy felújításra szoruló lakást, ami számunkra megfelelőbb lenne. Kérdésem az lenne, át tudjuk-e vinni a csokot az olcsóbb ingatlanra és ha igen, milyen feltételekkel és arányban? Esetleg […]

MNB: A jegybank meg tudja akadályozni a túlzott eladósodottságot

Dinamikusan növekedtek a hitelkihelyezések az első fél évben, azonban a válság előtti időszakhoz képest nagy különbség, hogy a Magyar Nemzeti Bank 2013-ban szerzett makroprudenciális mandátumával gátat tud szabni a túlzott eladósodottságnak ? fejtette ki Fábián Gergely, a jegybank pénzügyi rendszerelemzéséért felelős igazgatóság vezetője az M1-en.

Ikerház hogyan finanszírozható CSOK-kal és adó-visszatérítési támogatással, ha nincs közös fal?

Tisztelt Hitelnet! Új építésű ikerházra ikerszomszédaink CSOK-ot és adó-visszatérítést is szeretnének igényelni, mi csak adó-visszatérítést igénylünk. A két háznak gyakorlatilag nincs is valódi közös fala, hanem mindkettőnek saját fala van, amit egy 10 cm-es hangszigetelő réteg választ el egymástól, külön van az alap, a vasalás, a tetőszerkezet is külön van vasalva, külön közüzemi szerződések lesznek […]

Mutatjuk a hitelt, aminek csak egyetlen feltétele van

Ráadásul még a kamat is alacsony....

Lakásvásárlás megoldható minimális önerővel, 1 gyermeik utáni CSOK-kal és lakáshitellel?

Tisztelt Szakértő! Szeretnénk saját házat az albérlet helyett. 4,2 millióért találtunk egy 45 m2-es sorházi ingatlant egy Pest megyei községben. 2 szoba, konyha, fürdő (Pontos méreteket nem tudok.) Minimális önerővel, 1 gyermekre igényelt csok-kal + hitellel esélyünk van-e megvásárolni az ingatlant? A hátráltató tényezőket megpróbálom címszavakba önteni: – Informatikusként minimálbéren vagyok bejelentve, de hamarosan 20-30% […]

Jól fogynak a hitelek

Néhány millió forinttal már májusban is több hitelt vettek fel az emberek, mint amennyit törlesztettek, júniusra azonban végképp nettó hitelfelvevővé váltak a magyar háztartások.

Így működhet a magyar és külföldi TB jogviszony igazolása CSOK igénylésnél!

Mint ismeretes a CSOK jogosultság egyik feltétele, hogy az igénylők legalább egyike az előírt társadalombiztosítási jogviszonnyal rendelkezzen. A CSOK valamennyi típusánál feltétel, hogy az igénylő a CSOK kérelem benyújtásakor magyarországi TB jogviszonyt igazoljon. Így aki külföldön dolgozik, ennek a feltételnek nem felel meg. Gyakori kérdésként merül fel olvasóink körében, vajon jogosult lehet-e a kedvezményre az […]

Friss hitel hírek

Friss hozzászólások

© 2010-2014 – hitelhir.hu – Hiteles hírek a hitelek világából