2016. július. 26. - 10:18, kedd – Anna, Anikó
Hitel hírekHitelK&H-bank-folyószámlahitel folyószámlahitel-k&h

K&H-bank-folyószámlahitel folyószámlahitel-k&h

2010. október 3. - 20:33Forrás: blogter.hu

Folyószámlahitelek - Kondíciók K&H Bank : Folyószámlahitel Leírás: bankszámlához igényelhető hitelkeret Hitelösszeg: 30000 Ft - 500000 Ft Futamidő: 1 hónaptól - 12 hónapig ...

8 hozzászólás – K&H-bank-folyószámlahitel folyószámlahitel-k&h

 1. Mr Anderson mondja:

  hitel ajánlat

  Szüksége van egy sürgős hitel? Ha igen, lépjen kapcsolatba velünk (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) további információért.

 2. Anderson mondja:

  hitel ajánlat

  Szüksége van egy hitel? Ha igen, hogy újra ez a cég most via E-mail:georgeanderson.loanfirm255@gmail.com

  • Rasztoka Katalin mondja:

   Személyi hitel kiváltására szükségem volna hitelre.Ha szükséges leirom,miért nem próbálkozom a K@H -nál például.Lehetséges-e elfogadható feltételek mellett?
   Tisztelettel…

 3. Mr Dakany mondja:

  Szüksége van egy személyes vagy üzleti hitel stressz nélkül és gyorsan jóváhagyása? Szüksége van egy sürgős hitel ma? Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben (dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat

 4. Mr Excel mondja:

  Szüksége van egy sürgős hitel? Ha igen, forduljon hozzánk további információért keresztül az e-mail: (excelservices.managementonline@gmail.com)

  Hitel ajánlat

 5. Mr Dékány. mondja:

  Szüksége van egy fedezett és fedezetlen hitel? Van szüksége a lakáshitel javítása? Befektetői hitelek? Auto hitelek? Üzleti hitelek? Személyi kölcsönök? Nemzetközi hitelek. Kérjük, írja meg nekünk vissza, ha érdekel. E-mail: (dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat sürgős.

 6. Mr Dékány. mondja:

  Ha szüksége van egy sürgős kölcsön, ha így fel velünk a kapcsolatot most: (dakany.endre@gmail.com) További információ,

 7. Mr Excel mondja:

  Szüksége van egy sürgős hitel?
  Cégem nyújtanak hitelt mind az alacsony jövedelműek és az üzleti férfiak és a nők
  ha szüksége van egy kölcsön, várjuk a további részleteket
  E-mail elérés: excelservices.managementonline@gmail.com

Szóljon hozzá!

Ön mit gondol? Írja meg!

A mezők kitöltése kötelező. Az e-mail címe nem fog látszódni.

Hitel témakörök szerint

, , , , , , ,

Kapcsolódó hitel rovatok

Ha a fenti téma iránt érdeklődsz, akkor az alábbi rovatokat ajánljuk a figyelmedbe:

Régebbi hitel hírek

Kovácsoltvas és rozsdamentes fémszerkezetek, lépcsőkorlátok

Minden lakásban és családi házban szükség van különféle fémszerkezetekre: rozsdamentes acélból készült fogantyúkra, korlátokra, lépcsőkre; vagy kovácsoltvasból készült kapudíszekre, kerítésekre, ablakrácsokra. A sort még hosszasan lehetne folytatni.

Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy honnan szerezzük be a szükséges alkatrészeket, mi alapján válasszunk? A döntés meghozatala nem könnyű, ebben igyekszünk most egy kis segítséget nyújtani.

A boltban megtalálható, sorozatgyártással készülő elemek a legtöbbször inkább csak a mennyiségi igényt elégítik ki, mert ha a minőségről van szó, máris borúsabb a helyzet.
Ezek az elemek általában középszerű színvonalat képviselnek és ezért cserében sokszor nem is olcsóak. A tapasztalat szerint néhány éven belül cserére szorulnak a legolcsóbb fémalkatrészek. Strapabírásban és a rozsdával szembeni ellenálló-képességben elmaradnak az egyedileg készített, minőségi rozsdamentes acél szerkezetektől és a kovácsoltvas elemektől.

A bolti megoldás helyett az egyedi kialakítású acél és kovácsoltvas szerkezeteket javasoljuk, melyek hosszú éveken keresztül szolgálják a házat és a lakást kiváló minőségben.

Ha egyedi kapubejárót szeretne, esetleg csigalépcsőt tervez házába, netán egy rozsdamentes lépcsőkorláttal szeretné otthonosabbá tenni lakóhelyét, akkor keressen meg bennünket és segítünk a felméréstől egészen a kivitelezésig – mindenben.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük tekintse meg a PSACÉL szolgáltatásait és terméklistáját! Lelkiismeretes, szakszerű munkánkkal, valamint 20 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött igyekszünk minden megrendelőnk kedvében járni. Hívjon bennünket bizalommal, vagy kérje egyedi ajánlatunkat!

Nem jár a CSOK bővítéshez, ha még nincs fürdőszoba a házban?

Tisztelt Hitelnet! Csok, illetve lakásfelújítási, korszerűsítési kölcsön egyszerre igénybe vehető-e? Mi kaptunk olyan tájékoztatást, miszerint a kettő együtt nem vehető igénybe. Fedi a valóságot ez a tájékoztatás? Mennyi a kötelező négyzetméter, amit bővíteni kell a házon? Mennyire veszik figyelembe, hogy mennyire komfortos a ház, amire a korszerűsítési kölcsönt szeretnénk felvenni? Sajnos kaptunk elutasítást amiatt, mert […]

Magas készültségi fok esetén pótköltségvetés szükséges az ÁFA visszatérítéshez?

Tisztelt Hitelnet.hu! Az építési hitelünket folyósító Banknál Igénylést nyújtottunk be adó visszatérítésre, és ezt a választ kaptuk: “Az ÁFA visszaigénylés bírálata kapcsán az alábbi kérdések merültek fel: – Az adó-visszatérítés ugyanúgy a költségvetés része kell, hogy legyen, ugyanúgy be kell építeni a teljes költségvetésbe az az egy Pót költségvetést kell be adni amivel megemeljük az […]

Elfogadják úgy a költségvetést, hogy csak az anyagár szerepel benne?

Tisztelt Szakértő! A kérdésemre még sehol nem találtam választ, remélem Önök tudnak segíteni benne. Vettünk egy telket, szeretnénk rá építkezni a három gyerek után járó CSOK-ból. A kérdésem a következő, elfogadják-e úgy a költségvetést, hogy csak az anyagár szerepel benne? Persze erről 100%-ban tudnánk számlát bemutatni. Tudunk-e úgy építkezni, hogy mi magunk és hozzáértő barátaink, […]

Újabb meglepetés érheti a korábbi devizahiteleseket

A kormány intézkedései következtében az elmúlt években sokak számára elviselhetőbbé váltak a törlesztőrészletek, 2017-ben viszont jó páran ismét magasabb havi összegekre számíthatnak.

Megújul a magáncsőd: családok tízezrei járhatnak jól

Most végre kikerülnek a gödörből a devizahitelesek?...

Honnan tudhatjuk meg, hogy miért utasítja el a bank a hitelkérelmet?

Üdvözlet! István vagyok Tatabányáról. Röviden tömören szeretnék kérdezni. Élettársammal több alkalommal próbáltunk felvenni áruhitelt 10 vagy 20 hónapos futamidőre úgynevezett 0%-os hitelt. Ő elmondása alapján nem kezes semmilyen banki hitelben. Ő teljes munkaidőben dolgozik, annyival is van bejelentve átlag 150.000-170.000 Ft-ot kap nettó! Én minimálbéren vagyok 81.000 Ft-tal. Kértünk BISZ Zrt.-től egyszeri jelentést KHR státuszról! […]

Összefogtak, hogy segítsék a vállalkozásokat

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Takarékbank és a Nemzeti Kisvállalkozás-fejlesztő Konzorcium. A cél, hogy elősegítsék a mikro-, kis- és középvállalkozások forráshoz jutását és beruházásaiknak sikeres megvalósítását. 

Nem jár az ÁFA visszatérítés, ha a telek adásvételi szerződése 120 napnál régebbi?

A szakértőinkhez eljuttatott kérdések alapján úgy tűnik, sokak számára még mindig nem tisztázott, hogy új lakóingatlan építése esetén az építkezés helyszínéül szolgáló telek vételárának ÁFA tartama milyen feltételek mellett igényelhető vissza. Létezik olyan előírás, mi szerint a telekre vonatkozó ÁFA visszatérítés csak a telek adásvételi szerződésének megkötését követő 120 napon belül igényelhető? Az olvasók többsége […]

Mi a végrehajtási sorrend adóstárs és jelzálogkötelezett esetén?

Üdvözlöm! Egy élettársi közösségben élő rokonom 2007-ben adóstársként aláírt egy gépjármű vásárlási ügyletben kb. 3 M Ft nagyságrendben. Élettársa elvesztette a munkáját, majd átmenetileg minimálbéres állást talált csak. A fizetése nem fedezte az időközben megemelkedett CHF hitelt, így a bank felmondta a szerződést. Azóta kamatokkal emelten 8 M Ft a követelés. A hitelügyletbe adós édesapjának […]

Szabadulnál a hiteledtől? Több százezret is lehúzhatnak rólad

A gatyád is rámehet az előtörlesztésre....

Megcsúsztál a lakáshiteleddel? Itt jön a segítség

Lehet arra is van megoldás, ha már felmondták a hiteledet!...

Rendezné a hitelét? Jön a segítség

Több tízezer késedelmes vagy már felmondott lakossági jelzáloghitellel rendelkező adóst keresnek meg szeptember végéig a pénzügyi intézmények az ügyfelek fizetőképességének helyreállítása érdekében, a Magyar Nemzeti Bank ezzel kapcsolatos tavaszi ajánlását végrehajtva. Kizárólag az adósok együttműködése, párbeszéde esetén lehetséges mielőbb rendezni a nem fizető jelzáloghitelesek problémáját.

CSOK rendelkezés, melyet eltérő módon értelmeznek a bankok

A CSOK rendelet február 11.e-i hatályba lépése óta több alkalommal is tapasztaltuk, hogy bizonyos kérdésekben az egyes hitelintézetek egymástól eltérő tájékoztatást adnak. A legutóbb felmerült kérdés az volt, hogy használt lakás vásárlásához igényelt CSOK esetén kizáró ok-e, ha férjnek és feleségnek ugyanazon lakásban van 50-50% tulajdonrésze? Lássuk a bankok és az NGM válaszát! Kizáró ok […]

Hogyan történik a 2M Ft-ot meghaladó ÁFA tartalmú számla összegének számítása?

Tisztelt Szakértő! Három kérdésre szeretnék választ kapni Öntől. 1. Ha egy új egylakásos ház építésekor egy szolgáltató összesen legalább 2.000.000 Ft ÁFA-tartalmú számlát állít ki, akkor csatolni kell a támogatás igénylésekor a kivitelezői szerződést. Ezen összeg számításakor csak a munkadíj ÁFÁ-ját vagy a munkadíj és az anyag ÁFÁ-inak összegét kell figyelembe venni? 2. Ha a […]

Válságban a világ Monopoly-gazdasága

Bill Gross kötvényguru szerint a világgazdaság legfőbb problémája ma a hitelezés hiánya. Ez pedig olyannyira súlyos probléma, hogy amennyiben a kormányok nem lépnek közbe, a nemzetgazdaságok és a befektetők egyaránt komoly bajba kerülhetnek.

Minden hatodik lakás hitelből van, de volt már rosszabb is a helyzet

Májusban 42,5 milliárd lakáscélú hitelt helyeztek ki....

Új lakóépületek építésének egyszerű bejelentése 2016. 07.01.-től

2016. július elsejétől változott az új lakóépületek építésének egyszerű bejelentéssel kapcsolatos építésügyi szabálya. A bejelentést érintő változások az alábbi cikkünkben olvashatók. Mit jelent az egyszerű bejelentés? 2016 január elsejétől a legfeljebb 300 2 hasznos alapterületű új lakóépületek építése úgynevezett egyszerű bejelentéssel történik. Az egyszerű bejelentés eddig a kormányablakon, az Építésügyi Szolgálati Ponton keresztül történt, illetve […]

Hogyan kivitelezhető az építkezés önerő nélkül a 10+10M támogatásból és ÁFA visszatérítésből?

Tisztelt Cím. Segítségüket szeretném kérni. Minden bankfiók mást mond. Sőt amit egy hónappal ezelőtt biztosra mondtak, most már nem. A 10+10 milliós támogatást + ÁFA visszatérítést szeretnénk igényelni építkezéshez. Van 3 meglévő gyerek. Hitelképesek vagyunk. Van telkünk (megyeszékhely), van építési tervünk. Nincs több önerőnk. Erre két bank pár hete azt mondta, nem gond, a telek […]

Új hitelfeltételek: nagyobb hitelösszeg, alacsonyabb kamat az előírt patikai tulajdonrész megszerzéséhez

 

Kedvezőbb feltételekkel juthatnak hitelhez a gyógyszerészek ahhoz, hogy a patikai tulajdonrészük jövő januártól meghaladja a jogszabályban előírt 50 százalékot - mondta a Magyar Gyógyszerészi Kamara (MGYK) elnöke egy szerdai, budapesti sajtótájékoztatón.

tovább

Így működhet a folyamatban lévő építkezés ÁFA visszatérítése

Mint ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, a Nemzetgazdasági Minisztérium hitelintézetekhez eljuttatott állásfoglalása alapján folyamatban lévő építkezések akkor esetén is van lehetőség adó-visszatérítési támogatás igénylésére, ha a hátralévő munkák költségeinek összegét az igényelt támogatás összege meghaladja, feltéve, hogy az igénylő számlákkal igazolja a bekerülési költség megfizetését. Most úgy tűnik, ez az állásfoglalás nem kötelező érvényű a hitelintézetek […]

Külföldi jövedelem esetén több önerő szükséges lakáshitelhez?

Tisztelt Hitelnet.hu! Azzal a kérdéssel fordulok Önökhöz, hogy az alábbi feltételek mellett milyen lehetőségeim vannak lakáshitel-felvétellel kapcsolatban. Külföldön élek, a jelenlegi munkahelyemen 10 hónapja foglalkoztatnak. Havi jövedelmem adózás után kb. 400.000-450.000 Ft. Lakásvásárlást tervezek az idei év végén kb. 9-12M Ft értékben XXII. kerület / Érden / Diósd / Biatorbágy térségeben. Ingatlanfedezettel nem rendelkezek. Hitel […]

Ha továbbépítésre szól az engedélyünk miért nem kaphatjuk meg a CSOK-ot?

Kedves Hitelnet.hu! CSOK rendelet: “Családi otthonteremtési kedvezmény vehető igénybe a 2008. július 1-én vagy azt követően kiállított építési engedéllyel vagy az egyszerű bejelentéshez kötött építési tevékenység bejelentésének megtörténtét az építésügyi hatóság által kiállított igazoló dokumentummal rendelkező új lakás építéséhez.” A jogosultság kérdésében nem a hitelintézetek tájékoztatása, hanem a jogszabály mérvadó. Az pedig, mint látható, nem […]

Lehetséges-e a Nemzeti Eszközkezelőtől lakást hitelre megvásárolni?

Tisztelt Hitelnet! Nemrég rátaláltunk egy házra, ami nagyon elnyerte a tetszésünket. A tulajdoni lap kikérése után szembesültünk azzal, hogy az ingatlan az Eszközkezelő tulajdonába került és a régi tulajdonosok már csak mint bérlők laknak benne. A házat az eszközkezelő kb. 5 millió forintért vette meg tőlük. Mi 10-11 millióért, piaci áron vásárolnánk meg úgy, hogy […]

35 fokos hőséggel támad a hétvégén a kánikula

De többfelé lesznek záporok és zivatarok is....

Ikerház vásárlásához igényelt CSOK-nál a telek lehet osztatlan közös tulajdon?

T. Hitelnet! A 10 milliós CSOK-ot szeretnénk új építésű ikerház vásárlásra igénybe venni. Két közös kiskorú gyermekünk van, és egy 18 éves a férjem részéről, aki nemrég került a háztartásunkba, és velünk együtt fog költözni. A férjem külföldön van, de rendelkezik magyarországi biztosított jogviszonnyal. Én a legkisebb gyermek révén még gyesen vagyok. Ahogy a feltételeket […]

Ha több vállalkozóval szerződök nem kulcsrakész házra, akkor jár az ÁFA visszatérítés?

Tisztelt Hitelnet! Van 4 gyerekünk (8-16 évesek). A most eladott házra 10 éve felvettük a szocpolt (~4 M Ft). Vennénk egy telket, amin áll egy ház (földhivatalnál kivett lakóház, kert). Ezt lebontanánk és építenénk rá egy újat. A kivitelezéssel egy vállalkozót bíznánk meg generálként (vagy talán többet, külön-külön az ÁFA visszaigényléshez?). Összegszerűen: Ház eladásából (33,3 […]

Keményen hajtanak a bankok a vállalatokra

Lassan, de biztosan csökken Magyarországon az egy cégre jutó banki kapcsolatok száma, és a csökkenés a legnagyobb vállalatok körében érezhető leginkább ? derül ki az Opten kutatásából. A jelenség mögött éppúgy állhat a válság, a vállalkozások és a pénzintézetek konszolidációja, vagy a hitelezés visszaesése, mint a bankok termékkapcsolási gyakorlata. Változást a hitelezés felfutása hozhat. 

Hogyan vehető igénybe a CSOK, ha a telken két használt ház áll?

Tisztelt Hitelnet! Érdeklődni szeretnék, hogy igényelhető-e csok használt lakás vásárlásra, ha a telken 2 db ház áll. Egy kisebb, ami nem éri el az 50 nm-t, de van benne konyha, fürdőszoba, viszont a nagyobban sem konyha, sem fürdőszoba nem található. Ezeket később megvétele után alakítanánk ki. És a víz sincs bevezetve a nagyobb alapterületű házba. […]

Friss hozzászólások

© 2010-2014 – hitelhir.hu – Hiteles hírek a hitelek világából