2016. szeptember. 26. - 02:10, hétfő – Jusztina
Hitel hírekHitelK&H-bank-folyószámlahitel folyószámlahitel-k&h

K&H-bank-folyószámlahitel folyószámlahitel-k&h

2010. október 3. - 20:33Forrás: blogter.hu

Folyószámlahitelek - Kondíciók K&H Bank : Folyószámlahitel Leírás: bankszámlához igényelhető hitelkeret Hitelösszeg: 30000 Ft - 500000 Ft Futamidő: 1 hónaptól - 12 hónapig ...

10 hozzászólás – K&H-bank-folyószámlahitel folyószámlahitel-k&h

 1. Mr Anderson mondja:

  hitel ajánlat

  Szüksége van egy sürgős hitel? Ha igen, lépjen kapcsolatba velünk (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) további információért.

 2. Anderson mondja:

  hitel ajánlat

  Szüksége van egy hitel? Ha igen, hogy újra ez a cég most via E-mail:georgeanderson.loanfirm255@gmail.com

  • Rasztoka Katalin mondja:

   Személyi hitel kiváltására szükségem volna hitelre.Ha szükséges leirom,miért nem próbálkozom a K@H -nál például.Lehetséges-e elfogadható feltételek mellett?
   Tisztelettel…

 3. Mr Dakany mondja:

  Szüksége van egy személyes vagy üzleti hitel stressz nélkül és gyorsan jóváhagyása? Szüksége van egy sürgős hitel ma? Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben (dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat

 4. Mr Excel mondja:

  Szüksége van egy sürgős hitel? Ha igen, forduljon hozzánk további információért keresztül az e-mail: (excelservices.managementonline@gmail.com)

  Hitel ajánlat

 5. Mr Dékány. mondja:

  Szüksége van egy fedezett és fedezetlen hitel? Van szüksége a lakáshitel javítása? Befektetői hitelek? Auto hitelek? Üzleti hitelek? Személyi kölcsönök? Nemzetközi hitelek. Kérjük, írja meg nekünk vissza, ha érdekel. E-mail: (dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat sürgős.

 6. Mr Dékány. mondja:

  Ha szüksége van egy sürgős kölcsön, ha így fel velünk a kapcsolatot most: (dakany.endre@gmail.com) További információ,

 7. Mr Excel mondja:

  Szüksége van egy sürgős hitel?
  Cégem nyújtanak hitelt mind az alacsony jövedelműek és az üzleti férfiak és a nők
  ha szüksége van egy kölcsön, várjuk a további részleteket
  E-mail elérés: excelservices.managementonline@gmail.com

 8. marcay oando mondja:

  Helló

  én Hitel cég kínál mindenféle kölcsön
  Ajánlom üzleti hitel, privát kölcsön, autó hitel, lakásvásárlási hitel, ház felújítás hitel, belföldi kölcsön, egy nagyon minimális kamatláb.
  ha szüksége van egy sürgős hitel velünk a kapcsolatot e-mailben: (oandocreditunit@gmail.com)

  Köszönjük, hogy megtekintette a hirdetést

 9. marcay oando mondja:

  én Hitel cég kínál mindenféle kölcsön
  Ajánlom üzleti hitel, privát kölcsön, autó hitel, lakásvásárlási hitel, ház felújítás hitel, belföldi kölcsön, egy nagyon minimális kamatláb.
  ha szüksége van egy sürgős hitel velünk a kapcsolatot e-mailben: (oandocreditunit@gmail.com)

Szóljon hozzá!

Ön mit gondol? Írja meg!

A mezők kitöltése kötelező. Az e-mail címe nem fog látszódni.

Hitel témakörök szerint

, , , , , , ,

Kapcsolódó hitel rovatok

Ha a fenti téma iránt érdeklődsz, akkor az alábbi rovatokat ajánljuk a figyelmedbe:

Régebbi hitel hírek

Kovácsoltvas és rozsdamentes fémszerkezetek, lépcsőkorlátok

Minden lakásban és családi házban szükség van különféle fémszerkezetekre: rozsdamentes acélból készült fogantyúkra, korlátokra, lépcsőkre; vagy kovácsoltvasból készült kapudíszekre, kerítésekre, ablakrácsokra. A sort még hosszasan lehetne folytatni.

Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy honnan szerezzük be a szükséges alkatrészeket, mi alapján válasszunk? A döntés meghozatala nem könnyű, ebben igyekszünk most egy kis segítséget nyújtani.

A boltban megtalálható, sorozatgyártással készülő elemek a legtöbbször inkább csak a mennyiségi igényt elégítik ki, mert ha a minőségről van szó, máris borúsabb a helyzet.
Ezek az elemek általában középszerű színvonalat képviselnek és ezért cserében sokszor nem is olcsóak. A tapasztalat szerint néhány éven belül cserére szorulnak a legolcsóbb fémalkatrészek. Strapabírásban és a rozsdával szembeni ellenálló-képességben elmaradnak az egyedileg készített, minőségi rozsdamentes acél szerkezetektől és a kovácsoltvas elemektől.

A bolti megoldás helyett az egyedi kialakítású acél és kovácsoltvas szerkezeteket javasoljuk, melyek hosszú éveken keresztül szolgálják a házat és a lakást kiváló minőségben.

Ha egyedi kapubejárót szeretne, esetleg csigalépcsőt tervez házába, netán egy rozsdamentes lépcsőkorláttal szeretné otthonosabbá tenni lakóhelyét, akkor keressen meg bennünket és segítünk a felméréstől egészen a kivitelezésig – mindenben.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük tekintse meg a PSACÉL szolgáltatásait és terméklistáját! Lelkiismeretes, szakszerű munkánkkal, valamint 20 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött igyekszünk minden megrendelőnk kedvében járni. Hívjon bennünket bizalommal, vagy kérje egyedi ajánlatunkat!

Házbővítésre igényelhetjük a CSOK-ot, ha nincs benne tulajdonrészünk?

Tisztelt Válaszadó! Férjemmel két kisgyermeket nevelünk, a nagyobb (5 éves) az előző házasságomból született, jogerős ítélettel nevelem én. Jelenleg a 3. babámmal vagyok várandós, most 10 hetes. Kérdésem, hogy meglévő ingatlan bővítésére igényelhető-e és milyen feltételekkel a 2,2 millió vissza nem térítendő támogatás? Egy plusz szoba építését tervezzük a garázs tetejére, de annak tetőszerkezete nem […]

Minden, amit a lakásvásárlásról tudnod kell!

Elköltöznél? Újat vennél? Eladnál? Felújítanál? Pénzre van szükséged?...

Uniós ingyenhitel pest megyei vállalkozásoknak

Megjelent a Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében Hitelprogram termékdokumentációja. Közel 4 milliárd keretösszegre kapacitásbővítő beruházásokkal lehet pályázni. Budapesti cégek nem igényelhetik a hitelt.

Hitelt venne fel a cége? Mutatjuk mit akar tudni a bank!

Vállalkozóként nem szeretünk túl sok adót fizetni, csak a minimálisan szükséges összeg befizetetésére törekszünk. ?Adó-optimalizálunk", ami a kimutatott profit minimalizálásával jár együtt. A gond az, hogy ezzel a cégünk által felvehető hitel nagyságát is meghatároztuk. Minél alacsonyabb kimutatott profit, annál alacsonyabb megszerezhető hitel...

A felfüggesztő számlára befizetett szocpolt mikor kapjuk vissza lakásvásárlás esetén?

Tisztelt Szakértő! Azután érdeklődnék, hogy 2016 áprilisában eladtuk az ingatlanunkat, 2007-ben igényeltünk szocpolt, amit a MÁK technikai számlájára utaltunk azzal a feltétellel, hogy vásárolunk egy másik ingatlant, amire majd szeretnék a 2,4 milliót visszakapni! Az ingatlan megvan, új építésű, kb. 3 hét és kulcsra kész, kivitelező cég csinálja, aki számlát ad, hiszen szeretnénk a csokot […]

Mikor lehet elköltözni a CSOK-kal finanszírozott lakásból?

Mint ismeretes a CSOK igénybevételével finanszírozott új és használt lakóingatlan vonatkozásában egyaránt 10 éves életvitelszerű bentlakási kötelezettséget ír elő a vonatkozó kormányrendelet. Több olyan pontja is van azonban ezen előírásnak, mely nem minősül a bentlakási kötelezettség megszegésének. E kivételekkel kapcsolatban folyamatosan érkeznek hozzánk olvasói kérdések, melyekre az alábbi cikk adhat választ. 10 éves bentlakási kötelezettség […]

Folytatódik Matolcsy programja: ezzel megmentik a devizahiteleseket?

Több megoldást ajánlanak az ügyfeleknek....

2009-ben bővítésre kötött szocpolszerződés esetén meddig kérhetjük a támogatás folyósítását?

Tisztel Hölgyem, Uram! Meglévő 43 négyzetméter alapterületű házunk bővítéséhez 2009-ben igényeltünk szocpolt. Amikor kijöttek a banktól ellenőrizni a készenlét mértékét, közölték velünk, hogy nem értük el azt a készenléti fokot, ami után már elkezdhetnék a folyósítást. Sajnos 2008-ban CHF alapú szabad felhasználású hitelt (7 000 000 Ft) vettünk fel, melyből az akkor már meglévő hiteleinket […]

ÉME engedély nélkül lehetséges lakáshitet felvenni könnyűszerkezetes ház vásárlásához?

A legtöbb pénzintézetnél szerkezeti megkötés nélkül elfogadhatók az ingatlanok fedezetként, vagyis nemcsak tégla, hanem például könnyűszerkezetes ingatlanra, illetve ép szerkezetű vályogházra is vehető fel lakáshitel. Ennek ellenére nehézségekbe ütközhet az, aki könnyűszerkezetes használt lakóingatlant szeretne vásárolni. Mutatjuk, mire kell figyelni ilyen esetben! Könnyűszerkezetes ház banki finanszírozása Aki könnyűszerkezetes házat szeretne megvásárolni lakáshitel igénybevételével, annak a […]

Meglévő lakásunk elfogdható CSOK-os lakáshitel plusz fedezeteként?

Tisztelt Hitelnet! Nagyon elvesztem a banki útvesztőkben, segítségre lenne szükségünk s.o.s. Röviden: Vettünk 2014 novemberében egy lakást 5,7 M Ft értékben, fundamenta hitellel (4,6 M). Mivel ez idáig szinte csak kamatokat fizettünk, kb. 4 M Ft hitelünk van. Most szeretnénk eladni, mert kicsi és akarunk még egy gyereket. 7,5M Ft-ot kérünk érte. Amit vennénk ház […]

Tízezrek élvezik még az árfolyamgát védelmét

Nem sokan váltották ki eddig árfolyamgátas hitelüket más konstrukcióval, vagy vállalták a magasabb törlesztőrészlet fizetését az árfolyamgát lejárta előtt. Az MTI-nek nyilatkozó pénzintézetek válaszaiból az is kiderült, hogy az ügyfelek egy részének nem emelkedik majd a törlesztője, a bankok pedig készülnek az esetleges fizetési nehézségek kezelésére.

ÁFA visszatérítés igényelhető tetőtér-beépítésre?

Tisztelt Szakértő! 2015 márciusában – a CSOK megjelenése előtt- szüleim tulajdonában lévő családi házon, belegyezésükkel egyedüli leendő örökösként térdfalmagasítással kivitelezett tetőtér-beépítésbe kezdtem. A munkák során tetőszerkezet is módosult teljesen új tető épült. Az épülethez földszinten külön bejáratú lépcsőház – a tetőtér, emelet megközelítésére – és egy ebédlő helyiség épült. A tetőtér nettó alapterülete 100 m2 […]

Ezek a bankok fogadják be a CSOK kérelmet úgy, hogy a régi lakás eladása még folyamatban van!

CSOK igénylésnél gyakori probléma, hogy a kérelmező nem tudja benyújtani CSOK kérelmét a hitelintézethez addig, míg régi lakásának eladása le nem zajlik, s annak tulajdonjoga végleges határozattal le nem kerül a nevéről. Utánajártunk annak, hogy ez valóban minden pénzintézetnél így működik-e, vagy esetleg megoldható a kérelem korábbi befogadása is. Gyakori kérdés CSOK igénylésnél, folyamatban lévő […]

Megbüntette a Nemzeti Bank a Cetelemet

Az MNB 4,5 millió forintos fogyasztóvédelmi bírsággal sújtotta a Magyar Cetelem Bankot a teljes hiteldíj-mutató (THM) feltüntetésére vonatkozó jogszabályi rendelkezések megsértése miatt. A bank a fogyasztási hiteleinek reklámozásakor többször egyáltalán nem vagy nem feltűnően jelenítette meg a hiteltermékek költségeit összegző, a fogyasztói döntést segítő THM értékét.

Fundamenta előtakarékosság, CSOK és hitel igénybe vehető egyidejűleg lakásvásárláshoz?

Tisztelt Szakértő! Feleségemmel használt házat szeretnénk vásárolni Fundamenta előtakarékosságból, a 9 éves és 2 éves saját gyermekeinkre kapható CSOK-kal és hitellel, amelyre maximum havi 50 ezer Ft-os törlesztést tudunk vállalni. Van-e erre és milyen feltételekkel valós lehetőségünk? Fundamenta előtakarékossági szerződést kötöttem 2008.08.22-én havi 3.000 Ft megtakarításra 421. módozattal. Ezt módosítottam 2009.08.03-án 423. módozatra és havi […]

Nem töröltethető a bővítésre kapott szocpol, ha nincs használatbavételi engedély?

Tisztelt Szakértő! Kicsit bonyolult kérdésem lenne. 2005-ben kaptunk félszocpolt lakóépület bővítésére. A házunk egy melléképületéről van szó, amit 2002-ben vettünk, a melléképület istállóként funkcionált, ebből építettünk (belső átalakítással) egy különálló garzont. 2006-ban el is készült, de én figyelmetlen voltam s nem kértem használatbavételi engedélyt. Ami most ugyebár hiányzik. Szeretném eladni a házat (a meghatározott 10 […]

CSOK: bővítik a jogosultak körét

Neked is jár ingyen tízmillió forint?...

Változik a CSOK: egyszerűsödhetnek az igénylés feltételei!

A CSOK rendelet módosításának köszönhetően tovább bővül a kedvezményre jogosultak köre, és könnyítések várhatók az igénylés feltételeit illetően is! A rendeletmódosítás hamarosan kihirdetésre kerül a Magyar Közlönyben. Addig is lássuk, milyen kedvező változások várhatók! Osztatlan közös tulajdonú lakások építésekor a hitelintézet már az építés ideje alatt megállapíthatja a jogosultságot, így a kedvezmény folyósításával nem kell […]

A vállalkozások keresik a nullás hitelt

Folyamatosan bővül a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. által kiépített MFB Pontok hálózata, Szeptembertől már 289 ponton várják a vállalkozásokat. A napokban megkezdődött az első, 0 százalékos kamat mellett elérhető uniós hitel folyósítása, amely iránt továbbra is töretlen az érdeklődés.

Egészségügyi gondok miatt nem teljesített megelőlegezett CSOK visszafizetése hogyan történik?

Tisztelt Szakértő! Mi egy gyereket vállaltunk, amit sajnos fejlődési rendellenesség miatt el kellett vetetnünk 12 hetes korában. Ezt szakorvos javaslatára tettük, mivel a gyerekünknél olyan súlyos központi idegrendszer fejlődési rendellenesség volt tapasztalható, hogy az orvosok azt mondták, hogy a terhesség végét semmiképpen nem érheti meg. Ennek hatására a terhességmegszakítást választottuk. Nekünk már van 2 egészséges […]

Igényeljen lakáshitelt most, és most akár az első havi törlesztő részletet visszautalja a bank!

Az elmúlt hónapokban újabb lendületet vett a lakáspiac, ami nemcsak a lakásvásárlások, hanem a lakáshitelek számának növekedésén is látszik. A bankok a díjelengedési akciókon kívül további kedvezményeket kínálnak most a lakáshitelt felvevők számára! Milyen díjkedvezményekkel igényelhetünk lakáshitelt jelenleg? A bankok díjkedvezménye szinte az összes járulékos költséget érinti valamilyen formában. Hitelintézettől függően az alábbi költségeket nem […]

Megkaphatom a CSOK-ot, ha 5 éven belül ÁFA visszafizetésre köteleztek?

Tisztelt Hitelnet! Abban kérném a tanácsukat, hogy volt régen egy új építésű ingatlanokra igényelhető 400.000 Ft ÁFA visszaigénylésére lehetőséget adó rendelet. Ezzel éltem anno és 2002-ben vettem egy lakást. Közben lett család, nagyobb lakást vettünk, de a régit csak később adtam el. Ezért viszont vissza kellett fizetni a 400.000 Ft-ot, amit 2011.08.01-én befizettem a MÁK-hoz. […]

Nyakig ülsz az adósságban? Még több devizahitelest menthetnek meg

A minisztérium már dolgozik az adósmentő csomag kiszélesítésén....

Már be se megyünk a bankba, ha kölcsönre van szükségünk

Egy év alatt 841 milliárd forintnyi lakossági hitel helyeztek ki....

Két évvel hamarabb visszafizethető a 10 évre felvett hitel

Egy államilag támogatott lakástakarék-konstrukcióval egy 10 éves, 10 millió forintos hitelt jóval hamarabb, 8 év alatt rendezni lehet - derül ki a BankRáció.hu friss összeállításából. A hosszabb távon is fix törlesztőrészletű lakáshiteleké lesz a főszerep a következő időszakban ? írja az elemzés.

A bankok a tanévkezdés igazi nyertesei: mutatjuk az okokat

Te melyik hiteltípusban adósodsz el szeptemberben?...

Milyen dokumentumok szükségesek, ha a bővítéshez csak CSOK-ot, hitelt nem igénylünk?

Tisztelt Hitelnet! Van 3 gyerkőcünk és igényelni szeretnék a Csokot tetőtér beépítésre. A kérdésem az lenne, nem szeretnék hitelt mellé, akkor csak a költségvetés tervezetet és az alap dokumentumokat kell benyújtani? A másik kérdésem az lenne, hogy az alsó szint még nincs kész és azt saját önerőből fejezzük be, egyszerre a tetőtérrel, az alsó szint […]

Friss hitel hírek

© 2010-2014 – hitelhir.hu – Hiteles hírek a hitelek világából