2016. október. 26. - 15:13, szerda – Dömötör
Hitel hírekHitelK&H-bank-folyószámlahitel folyószámlahitel-k&h

K&H-bank-folyószámlahitel folyószámlahitel-k&h

2010. október 3. - 20:33Forrás: blogter.hu

Folyószámlahitelek - Kondíciók K&H Bank : Folyószámlahitel Leírás: bankszámlához igényelhető hitelkeret Hitelösszeg: 30000 Ft - 500000 Ft Futamidő: 1 hónaptól - 12 hónapig ...

10 hozzászólás – K&H-bank-folyószámlahitel folyószámlahitel-k&h

 1. Mr Anderson mondja:

  hitel ajánlat

  Szüksége van egy sürgős hitel? Ha igen, lépjen kapcsolatba velünk (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) további információért.

 2. Anderson mondja:

  hitel ajánlat

  Szüksége van egy hitel? Ha igen, hogy újra ez a cég most via E-mail:georgeanderson.loanfirm255@gmail.com

  • Rasztoka Katalin mondja:

   Személyi hitel kiváltására szükségem volna hitelre.Ha szükséges leirom,miért nem próbálkozom a K@H -nál például.Lehetséges-e elfogadható feltételek mellett?
   Tisztelettel…

 3. Mr Dakany mondja:

  Szüksége van egy személyes vagy üzleti hitel stressz nélkül és gyorsan jóváhagyása? Szüksége van egy sürgős hitel ma? Lépjen kapcsolatba velünk e-mailben (dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat

 4. Mr Excel mondja:

  Szüksége van egy sürgős hitel? Ha igen, forduljon hozzánk további információért keresztül az e-mail: (excelservices.managementonline@gmail.com)

  Hitel ajánlat

 5. Mr Dékány. mondja:

  Szüksége van egy fedezett és fedezetlen hitel? Van szüksége a lakáshitel javítása? Befektetői hitelek? Auto hitelek? Üzleti hitelek? Személyi kölcsönök? Nemzetközi hitelek. Kérjük, írja meg nekünk vissza, ha érdekel. E-mail: (dakany.endre@gmail.com)

  Hitel ajánlat sürgős.

 6. Mr Dékány. mondja:

  Ha szüksége van egy sürgős kölcsön, ha így fel velünk a kapcsolatot most: (dakany.endre@gmail.com) További információ,

 7. Mr Excel mondja:

  Szüksége van egy sürgős hitel?
  Cégem nyújtanak hitelt mind az alacsony jövedelműek és az üzleti férfiak és a nők
  ha szüksége van egy kölcsön, várjuk a további részleteket
  E-mail elérés: excelservices.managementonline@gmail.com

 8. marcay oando mondja:

  Helló

  én Hitel cég kínál mindenféle kölcsön
  Ajánlom üzleti hitel, privát kölcsön, autó hitel, lakásvásárlási hitel, ház felújítás hitel, belföldi kölcsön, egy nagyon minimális kamatláb.
  ha szüksége van egy sürgős hitel velünk a kapcsolatot e-mailben: (oandocreditunit@gmail.com)

  Köszönjük, hogy megtekintette a hirdetést

 9. marcay oando mondja:

  én Hitel cég kínál mindenféle kölcsön
  Ajánlom üzleti hitel, privát kölcsön, autó hitel, lakásvásárlási hitel, ház felújítás hitel, belföldi kölcsön, egy nagyon minimális kamatláb.
  ha szüksége van egy sürgős hitel velünk a kapcsolatot e-mailben: (oandocreditunit@gmail.com)

Szóljon hozzá!

Ön mit gondol? Írja meg!

A mezők kitöltése kötelező. Az e-mail címe nem fog látszódni.

Hitel témakörök szerint

, , , , , , ,

Kapcsolódó hitel rovatok

Ha a fenti téma iránt érdeklődsz, akkor az alábbi rovatokat ajánljuk a figyelmedbe:

Régebbi hitel hírek

Kovácsoltvas és rozsdamentes fémszerkezetek, lépcsőkorlátok

Minden lakásban és családi házban szükség van különféle fémszerkezetekre: rozsdamentes acélból készült fogantyúkra, korlátokra, lépcsőkre; vagy kovácsoltvasból készült kapudíszekre, kerítésekre, ablakrácsokra. A sort még hosszasan lehetne folytatni.

Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy honnan szerezzük be a szükséges alkatrészeket, mi alapján válasszunk? A döntés meghozatala nem könnyű, ebben igyekszünk most egy kis segítséget nyújtani.

A boltban megtalálható, sorozatgyártással készülő elemek a legtöbbször inkább csak a mennyiségi igényt elégítik ki, mert ha a minőségről van szó, máris borúsabb a helyzet.
Ezek az elemek általában középszerű színvonalat képviselnek és ezért cserében sokszor nem is olcsóak. A tapasztalat szerint néhány éven belül cserére szorulnak a legolcsóbb fémalkatrészek. Strapabírásban és a rozsdával szembeni ellenálló-képességben elmaradnak az egyedileg készített, minőségi rozsdamentes acél szerkezetektől és a kovácsoltvas elemektől.

A bolti megoldás helyett az egyedi kialakítású acél és kovácsoltvas szerkezeteket javasoljuk, melyek hosszú éveken keresztül szolgálják a házat és a lakást kiváló minőségben.

Ha egyedi kapubejárót szeretne, esetleg csigalépcsőt tervez házába, netán egy rozsdamentes lépcsőkorláttal szeretné otthonosabbá tenni lakóhelyét, akkor keressen meg bennünket és segítünk a felméréstől egészen a kivitelezésig – mindenben.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük tekintse meg a PSACÉL szolgáltatásait és terméklistáját! Lelkiismeretes, szakszerű munkánkkal, valamint 20 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött igyekszünk minden megrendelőnk kedvében járni. Hívjon bennünket bizalommal, vagy kérje egyedi ajánlatunkat!

Elutasíthatják CSOK kérelmünket, ha a vételár 70%-át készpénzben fizettük be az eladó számlájára?

Tisztelt Hitelnet! A kérdésem a következő lenne: Mi két és fél éve próbáltuk először az akkor még szocpolt felvenni lakáshitellel együtt, de kiderült, hogy a férjem szerepel a KHR listán, így visszautasították a kérelmünket. De azt mondták az OTP Banknál, hogy fizessük ki a tulajnak a vételár 70 százalékát és igényeljük meg csak a szocpolt […]

Tízévnyi magyar GDP-vel tartoznak az amerikai diákhitelesek

Az Egyesült Államokban komoly gondokat okoz a diákhitelek visszafizetése, ugyanis jelenleg 44 millió amerikainak van ilyen jellegű hiteltartozása, összesen több mint 1300 milliárd dollárnyi értékben. Ez majdnem tízévnyi magyar GDP-nek felel meg. Ezzel szemben Magyarországon ?mindössze? 90 milliárd forintnyi diákhitellel tartoznak a fiatalok. Egy átlagos magyar diákhitelesnek több mint 800 ezer forintos adóssága van.

Egyre kevesebb az uzsorás az országban: tavaly 87 ügyet rögzítettek

2012-ben még 378 uzsoraügyet zártak le országszerte....

A lakás megvan, de jön a felújítás? ? Gazdálkodj okosan a hiteleddel!

Használt lakás vásárlása esetén kis eséllyel költözünk be az új otthonba anélkül, hogy ne költenénk a felújítására. Pár százezer forinttól milliós nagyságrendig is elmehet az elvégzendő munkálatok költsége attól függően, mit kell kicserélni, újra burkolni, kifesteni. Ha a vásárláshoz és a felújításhoz is hitelre van szükséged, mutatjuk a legegyszerűbb megoldást, amellyel időt, pénzt és fáradtságot is spórolhatsz!

Rugalmasabbá teszik a vállalkozók kedvenc hitelét

A növekedési hitelprogram kivezető szakaszában a devizapillér fel nem használt keretösszegéből az MNB 60 milliárd forintot újraoszt a hitelintézetek közt, amelyek ezt a többletkeretet forint és devizahitelek nyújtására egyaránt felhasználhatják.

Fontos változás jön a családi csődvédelemnél

A jelenlegi űrlap bonyolult, sok hitelesített adatot, utánajárást igényel....

Ezekre a költségekre igényelhető a CSOK lakásbővítés esetén!

Tudjuk, hogy bővítéshez igényelt CSOK esetén a teljes bekerülési költség nem finanszírozható a támogatásból. Sokszor írtunk már arról is, hogy a hitelintézet által elfogadott bekerülési költség legalább 70%-át kell számlával igazolni, s ennek maximum 50%-a lehet a kedvezmény összege. Most azt mutatjuk meg, hogy bővítés esetén mely költségek minősülnek bekerülési költségnek! Mi minősül bővítésnek CSOK […]

EU tagállambeli TB jogviszonyunkról az OEP miért nem állít ki igazolást?

Tisztelt Címzett! Külföldön élünk 6 éve, viszont szeretnénk hazaköltözni, igénybe venni a CSOK-ot. Mikor kijöttünk, a magyar állam kötelezett arra, hogy szüneteltessük a TB jogviszonyunkat otthon, tehát egy másik EU tagállamban fizetjük évek óta a járulékokat. Kérdésem az lenne, hogy miért nem fogadja el az OEP az itteni kifizetéseinket és miért nem állít ki igazolást? […]

Többmilliós különbségek vannak a hasonló lakáshitelek között

Az egyre bővülő lakáshitelezés miatt nagy a verseny a piacon, és így az ajánlatok között is jelentősek a különbségek, hívja fel a figyelmet a BankRáció.hu szakértője. Egy 15 évre felvett 7 millió forintos lakáshitelnél akár 3,5 millió forintos eltérés lehet a visszafizetendő összegben. Bár olcsóbbak a változó kamatozású konstrukciók, aki kiszámítható törlesztést szeretne, annak az akár 5?15 évre fix törlesztésű hiteleket érdemes igényelnie.

Tetőtér-beépítésre milyen feltételekkel kapható CSOK?

Tisztelt Hitelnet! Az lenne a kérdésem, hogy a tetőtér beépítésére (lakhatóvá tételére, szigetelés stb.) felvehető-e a félszocpol? Egy 4 éves gyermeket nevelünk feleségemmel, ennek értelmében 600.000 Ft járna. (Nem igényeltük, amikor tavaly megvettük a lakást.) Utólag lehet-e? Milyen feltételeknek kell teljesülni, stb? Saját névre szóló Áfa-s számla kell-e hozzá, stb? Például, ha nem tudok előteremteni […]

Ezzel a kombinált konstrukcióval előbb fizetheti vissza jelzáloghitelét!

A hitelfelvétel egyik meghatározó kérdése sok ügyfél esetében az előtörlesztés lehetősége. Azt tudjuk, hogy részleges és teljes előtörlesztésre minden banki konstrukció esetén van lehetőség, de talán kevesen tudják, hogy létezik olyan hiteltermék, amely kifejezetten arra specializálódott, hogy az adós a megtakarításait folyamatosan díjmentes előtörlesztésre fordíthassa. A konstrukció lényege A termék egy jelzáloghitelből és egy hozzá […]

Több hitel vehető fel Széchenyi Kártyával

Bővültek a Széchenyi Kártya Program keretében igényelhető hiteltermékek, mostantól akár 50 millió forint összegben igényelhető Széchenyi Forgóeszközhitel az eddigi 25 millióval szemben - közölte a programot működtető Kavosz Zrt.

Hajszálon múlott: hivatali baki miatt bukhatta volna mindenét

Kellemetlen hetek a magyar bürokrácia útvesztőjében....

Hogyan szüntethető meg a közös lakáshitel válás után?

Tisztelt Hitelnet! 2010-ben vásároltunk vidéken egy családi házat önrésszel és az Erste Bank által nyújtott 15 millió Ft-os, 25 év futamidejű svájci frank alapú jelzáloghitellel. 2016-ban elváltunk. Vagyoni megállapodásunk értelmében volt férjem kifizette a tulajdonrészem, a családi házban ő maradt, ő vállalta a hitel fizetését és ezt rendesen teszi is. Elmaradásunk egyébként sohasem volt. A […]

Kedvezményes hitel azoknak is, akik eddig nem kaptak

Még az idén elindul a Mikrovállalkozások Kamattámogatási Programja, amely keretében fővárosi mikrocégek juthatnak forráshoz. A szükséges kamattámogatási alapot a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara biztosítja a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány kezdeményezéséhez.

Lakásbővítés vagy lakásvásárlás esetén milyen házra igényelhető CSOK?

Tisztelt Hitelnet! Azt szeretném kérdezni, hogy lakásbővítésre milyen elvárások lennének? Nekünk 2 gyermekünk van. Szeretnénk egy szobával bővíteni a házunkat és erre szeretnénk igénybe venni a szocpolt. De ehhez mi is szükséges? Sok mindenkit megkérdeztünk, de mindenki mást mondott. Végül is arra szeretnék választ kapni, hogy kell önerő bővítésre? A másik dolog az, hogy ha […]

Ha a külföldi TB-m megszűnése után itthon fogok dolgozni, jogosult lehetek CSOK-ra?

Tisztelt Szakértő! Férjem Ausztriában dolgozik megszakítás nélkül 3 éve, én 5 éve rendelkezem folyamatos osztrák biztosítási jogviszonnyal, amiből az elmúlt 14 hónapban gyesen vagyok. Magyarországon élünk életvitelszerűen, ingázók vagyunk/voltunk. Magyarországon nem vagyunk jogosultak semmilyen ellátásra (családi pótlék, Gyes), ezeket kizárólag Ausztriából kapjuk. Ezek értelmében nem vagyunk jogosultak CSOK és Áfa igénylésre sem a jelenleg épülő […]

Milliókat is bukhatsz, ha tovább halogatod a lakásfelújítást

Hamarosan nem lesz melós, aki megcsinálja....

A kereskedelemben erősít a nagybank

Hatmilliárd forint kihelyezést tervez a következő egy évben a CIB Bank a kereskedelmi szektorban működő kisvállalatok finanszírozására. A forrással 300 millió forint alatti éves árbevételű vállalkozásokat célozzák meg.

Ötmillió eurós magyar hitelkeret Afganisztánnak

A kedvező kamatozású hosszú lejáratú hitelt az infrastruktúra, a gazdasági technológia és intézmények fejlesztésre lehet felhasználni.

Németországi munkavállalás esetén milyen hitelt kaphatok lakásvásárláshoz?

Szép napot! Németországban lassan 2 éve dolgozom, 01.03.2017-től lesz határozatlan idejű szerződésem. Jelenlegi fix bérem havi nettó 2650€ + magyarországi hivatalos ingatlan bérbeadásokból kb. havi 1100 € még. Feleségemmel és 7 hónapos lányommal élünk itt kint, feleségem Elternzeit-on (otthoni Gyes), egyébként Ő is dolgozott ezen időszak előtt itt Németországban. Szeretnék 6-7 M forint hitelt felvenni […]

Kifestetnéd a lakást? Szakemberhiányra és horror óradíjakra készülj

Mutatjuk azt is, mennyibe kerül, ha magad állsz neki....

Aki CSOK igényléskor nem kért ÁFA-visszatérítést, utólag már nem igényelheti!

A családi otthonteremtési kedvezmény (CSOK) és az adó-visszatérítési támogatás igénylésével kapcsolatban újra és újra felmerülnek tisztázandó kérdések. Az egyik ilyen a CSOK és ÁFA visszatérítési kérelem benyújtására vonatkozik. Ismertetjük a tudnivalókat! Kaphat ÁFA visszatérítést az, aki a CSOK igényléssel egyidejűleg nem kért adó-visszatérítési támogatást? Több olvasónk is arról számolt be, hogy az idén tavasszal elkezdett […]

Félkész lakóház befejezéséhez igényelhető az adó-visszatérítési támogatás?

Tisztelt Hitelnet! Az lenne a kérdésem, hogy vennék telket, amin van egy megkezdett építkezés (a falak állnak) érvényes építési engedéllyel, saját kivitelezéssel lenne befejezve. Amit senki nem tud nekem megmondani, visszaigényelhetek úgy áfát, hogy nekem a bekerülési költségem amiből befejezem az épületet kb.: 9-10 millió forint ha minden jól megy nem lesz több. A telek […]

Felújítanád a lakásod, de nincs miből? Így neked is sikerülhet

Élet a személyi kölcsönön és a szabad felhasználású jelzáloghitelen túl....

5 éven belüli lakáscsere és lakáseladás után jogosultak lehetünk a CSOK-ra használt lakás vásárlásakor?

Tisztelt Hitelnet! Pár kérdéssel fordulnék Önökhöz: 1 éve elcseréltük a társasházi lakásunkat kertes házra. Csere + ráfizetéssel. A csere volt az önerő, a ráfizetés pedig lakáskölcsön lett. Nem igényeltünk akkor csokot. Született egy gyermekünk a férjemmel azóta. Kérdés:ha sikerülne eladni a házat amiben lakunk, akkor ebből kifizetnénk a rá meglévő maradék kölcsönt és ha szeretnénk […]

Magyar fiatalok tízezrei élvezik 30 évesen is a mamahotel kényelmét

Magyarországon a 18-36 éves korosztály 44 százaléka még a szülőkkel él....

Friss hitel hírek

Friss hozzászólások

© 2010-2014 – hitelhir.hu – Hiteles hírek a hitelek világából