2016. december. 8. - 02:59, csütörtök – Mária

Végtörlesztés

Hiteles hírek - végtörlesztés

Friss hírek végtörlesztés témakörben

A végtörlesztés lehetőséget biztosít a korábban hitelt felvevők számára az egyösszegű, rögzített árfolyamú hitel visszafizetésre. Ha érdeklődik a végtörlesztés iránt, akkor jó helyen jár: itt mindent megtalál, amit a végtörlesztésről tudni kell!

Kovácsoltvas és rozsdamentes fémszerkezetek, lépcsőkorlátok

2015. május 27. - 01:20

Minden lakásban és családi házban szükség van különféle fémszerkezetekre: rozsdamentes acélból készült fogantyúkra, korlátokra, lépcsőkre; vagy kovácsoltvasból készült kapudíszekre, kerítésekre, ablakrácsokra. A sort még hosszasan lehetne folytatni.

Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy honnan szerezzük be a szükséges alkatrészeket, mi alapján válasszunk? A döntés meghozatala nem könnyű, ebben igyekszünk most egy kis segítséget nyújtani.

A boltban megtalálható, sorozatgyártással készülő elemek a legtöbbször inkább csak a mennyiségi igényt elégítik ki, mert ha a minőségről van szó, máris borúsabb a helyzet.
Ezek az elemek általában középszerű színvonalat képviselnek és ezért cserében sokszor nem is olcsóak. A tapasztalat szerint néhány éven belül cserére szorulnak a legolcsóbb fémalkatrészek. Strapabírásban és a rozsdával szembeni ellenálló-képességben elmaradnak az egyedileg készített, minőségi rozsdamentes acél szerkezetektől és a kovácsoltvas elemektől.

A bolti megoldás helyett az egyedi kialakítású acél és kovácsoltvas szerkezeteket javasoljuk, melyek hosszú éveken keresztül szolgálják a házat és a lakást kiváló minőségben.

Ha egyedi kapubejárót szeretne, esetleg csigalépcsőt tervez házába, netán egy rozsdamentes lépcsőkorláttal szeretné otthonosabbá tenni lakóhelyét, akkor keressen meg bennünket és segítünk a felméréstől egészen a kivitelezésig – mindenben.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük tekintse meg a PSACÉL szolgáltatásait és terméklistáját! Lelkiismeretes, szakszerű munkánkkal, valamint 20 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött igyekszünk minden megrendelőnk kedvében járni. Hívjon bennünket bizalommal, vagy kérje egyedi ajánlatunkat!

Tovább »

Megszabadulnál a hiteledtől? A gatyád is rámehet erre

2016. március 30. - 15:08Forrás: penzcentrum.hu

Hitel címkék: ,

Óvatosan a végtörlesztéssel!...

Tovább »

Akinek van rá pénze, annak megéri előtörleszteni a hitelét

Hétfőtől megváltozott a jelzálog fedezetű lakáscélú és szabad felhasználású hitelek elő- és végtörlesztésére vonatkozó szabályozás. A Bankmonitor.hu piacfelmérése szerint az előtörlesztés drágább, a hitelkiváltás pedig olcsóbb lett.

Tovább »

A legtöbb végtörlesztőnek nem jár majd visszatérítés

2015. november 26. - 12:04Forrás: penzcentrum.hu

Hitel címkék:

De a végtörlesztéses ügyfelek is jogosultak részletes elszámolást és jogorvoslatot kérni....

Tovább »

Jogosan utasította el a bank a CSOK igénylésemet?

Tisztelt Szakértő! Az esetem a következő: Évekkel ezelőtt vettünk két lakást. Az egyiket tehermentesen, a másikat svájci frank alapú hitelből. Amikor a svájci frank árfolyama felment és lehetőség volt a 180 Ft/frank árfolyamú végtörlesztésre, akkor mi ezzel éltünk és egy forint hitelből végtörlesztettünk. Akkorra már sajnos nem volt elég fedezetnek az a lakás, így a […]

Tovább »

Végtörlesztéskor a teljes futamidőre vonatkozó kamatokat is megfizettetheti velem a bank?

Kedves Hitelszakértő/Válaszoló! A kérdésem az előtörlesztéssel kapcsolatos, pontosabban a végtörlesztés esetében az összes visszafizetendő tartozás mértékére vonatkozik. 2006-ban felvett hitel (240 hónap futamidő, ebből 96 hónap türelmi idő, mely során törlesztés folyt (a szerződés terminológiája alapján), és 144 hónap további futamidő amíg a törlesztő részleteket kell fizetnem). Júniusban lejárt a türelmi időnek nevezett futamidő, és […]

Tovább »

Önerőből történő végtörlesztés esetén kaphatunk kedvezményt a költségekből?

Tisztelt Hitelnet! 2003-ban felvettünk lakásépítéshez hitelt. Kaptunk szocpolt és áfa visszatérítést, cserébe egy 10 éves elidegenítési tilalmat. A 10 év letelt, ezért a tulajdoni lapról töröltetni szeretnénk az elidegenítési tilalmat. Hol kell ezt kezdeményeznünk? Idén szeretnénk önerőből végtörleszteni a hitelt, előtörlesztés eddig nem történt. Érdeklődni szeretnék, hogy a hitelszerződésben szereplő elő- és végtörlesztési feltételek vannak […]

Tovább »

Hatalmas büntetést kaptak a magyar bankok: befizették már?

2014. március 24. - 09:01Forrás: penzcentrum.hu

Hitel címkék: , , , , ,

A végtörlesztés kapcsán a pénzintézetekre kirótt mintegy kilencmilliárd forintos büntetést, egy 580 millió forintos tétel kivételével, a bankok befizették....

Tovább »

Lakáshitel vagy bérlés?

2014. február 22. - 22:56Forrás: bankarnet.hu

Hitel címkék: , , , , ,

Egyre többször merül fel a kérdés, hiszen már egy iskola, munkahely is lehet más városban, így meg kell oldani a lakhatást, ami viszont komoly anyagi kérdéseket vetít előre. Fontos kérdés, hiszen a lakás vásárlások most épp emelkedtek a végtörlesztésnek köszönhetően, ám a bérlők piaca is folyamatos változás alatt, még ha kevesebb figyelem is éri.

Tovább »

Mi a menete a jelzálog törlésének végtörlesztés után?

2014. február 12. - 16:00Forrás: hitelnet.hu

Hitel címkék: , , , , , , ,

Tisztelt Hitelnet! Azt szeretném megkérdezni, hogy jelzálog alapú hitel visszafizetése (végtörlesztés) után kötelessége a banknak, vagy takarékszövetkezetnek automatikusan kiadni a jelzálog törlő határozatot, vagy azt külön kérni kell? Mert erről valahogy elfelejtik tájékoztatni az ügyfelet. 2005-ben 5 millió Ft hitelt vettem fel xy Takarékszövetkezettől 15 évre, amit igyekeztem ahogy tudtam, de minél előbb kifizetni. 2013. […]

Tovább »

Lakásvásárlás vagy bérlés?

2013. december 3. - 00:26Forrás: bankarnet.hu

Hitel címkék: , , , , ,

Egyre többször merül fel a kérdés, hiszen már egy iskola, munkahely is lehet más városban, így meg kell oldani a lakhatást, ami viszont komoly anyagi kérdéseket vetít előre. Fontos kérdés, hiszen a lakás vásárlások most épp emelkedtek a végtörlesztésnek köszönhetően, ám a bérlők piaca is folyamatos változás alatt, még ha kevesebb figyelem is éri.

Tovább »

Friss hozzászólások

© 2010-2014 – hitelhir.hu – Hiteles hírek a hitelek világából